Termeni și Condiții pentru comat-towers.ro

Bine ați venit pe site-ul comat-towers.ro. Accesarea și utilizarea acestui site sunt supuse următorilor termeni și condiții, pe care vă rugăm să îi citiți cu atenție. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Generalități

Site-ul este proprietatea SUN RESIDENCE SRL cu sediul în Iași, Comuna Butea, Strada Al. I. Cuza nr. 103, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/2066/2017, având CUI RO37860462 comat-towers.ro este un site web care descrie un proiect imobiliar și oferă informații legate de acesta. Site-ul nu oferă opțiunea de înregistrare pentru utilizatori și solicită date personale (Nume, Prenume, Email, Telefon) doar prin formularul de contact și doar pentru acest scop. Aceste date vor fi prelucrate și stocate doar pentru acest scop.

2. Modificarea Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea termenilor și condițiilor modificate.

3. Proprietatea Intelectuală

Toate materialele de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafice, logo-uri și design, sunt proprietatea comat-towers.ro și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a oricăror materiale de pe acest site este strict interzisă.

4. Utilizarea Site-ului

Utilizatorii pot accesa și vizualiza conținutul acestui site exclusiv pentru informare personală și non-comercială. Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea sau publicarea oricăror materiale de pe acest site fără permisiunea scrisă prealabilă a comat-towers.ro.

5. Modificarea Conținutului

comat-towers.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau elimina în orice moment și fără notificare prealabilă orice parte a conținutului de pe acest site, inclusiv descrierile proiectului imobiliar și imaginile asociate acestuia. Utilizatorii sunt de acord că comat-towers.ro nu va fi responsabil pentru eventualele consecințe ale acestor modificări.

6. Limitarea Răspunderii

comat-towers.ro depune toate eforturile pentru a asigura că informațiile prezentate pe site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, nu garantăm acuratețea, completitudinea sau actualitatea informațiilor. Utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea informațiilor înainte de a lua orice decizie bazată pe conținutul acestui site. comat-towers.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecvente care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

7. Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația din România. Orice dispute legate de acești termeni și condiții vor fi soluționate de instanțele competente din România.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la vanzari@comat-towers.ro.

Prin utilizarea acestui site, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești termeni și condiții.
Acești Termeni și Condiții au fost actualizați la data de 3.06.2024